Overslaan en naar de inhoud gaan
ETCS.

Tussen Oudenaarde en Gavere - Seininrichtingswerken

We vernieuwen de installatie naar een moderne digitaal gestuurde seininrichting tussen Oudenaarde en Gavere. Deze werken omvatten o.a. het plaatsen van kabeldoorgangen, het aanleggen van kabels en het plaatsen van lichtseinen. Ook vernieuwen we de sporen in het station van Oudenaarde. Deze werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen.

Locatie

Tussen de Sint-Annastraat in Oudenaarde en de Stationsstraat in Gavere

Planning

Begin: zaterdag 24 juni 2023
Eind: zomer 2025

Planning:

  • De totale duur van de werken is 2 jaar. Momenteel zitten we in de tweede fase van het project.

Wanneer werken we?

2024

  • De werken vinden 's nachts plaats van woensdagavond 8 tot maandagochtend 13 mei

    • Ter hoogte van Zingem

Wat is de impact van deze werken?

  • Omwille van het gebruik van machines en spoorkranen kunnen deze werken geluids– en trillingshinder met zich meebrengen.
  • Dit is een mobiele werf, de werken schuiven op naargelang de vooruitgang van het werk. We werken dus niet steeds op dezelfde plaats.
  • De Biesstraat (Gavere) is afgesloten van woensdagavond 8 mei (21u) tot maandagochtend 13 mei (6u) om de aan- en afvoer van materiaal mogelijk te maken.

  • Werfverkeer in de buurt van de werken.

  • Gebruik van werfverlichting tijdens de nachtwerken.

  • Wanneer we doorlopend werken is het treinverkeer onderbroken. Meer info omtrent de aangepaste dienstregeling kan je terugvinden op de website van NMBS of hun app.

We danken je voor je begrip en geduld.

Onze teams stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken. Het is jammer genoeg altijd mogelijk dat we de werkplanning moeten herzien, bijvoorbeeld als gevolg van slecht weer. Daarom is de timing die we meegeven steeds indicatief en is het altijd mogelijk dat die nog wijzigt.

We zoeken nieuwe talenten!

Elke dag werken we samen aan een veilig, kwalitatief en modern spoornet. Dat is onze bijdrage aan een duurzame mobiliteit voor de samenleving.
Kom werken bij een menselijk en stabiel bedrijf met tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden: jij bent ondernemer van je eigen carrière.

Meer weten > Werken bij ons

collega's op het terrein.