Overslaan en naar de inhoud gaan

Jouw dag kan sporen van Infrabel bevatten

-

Je frisse neus kan sporen van Infrabel bevatten

Eén goederentrein op het spoor is goed voor 50 vrachtwagens minder op de weg. En dus een stuk minder CO2 in de lucht! Zo zorgen wij als spoorwegbeheerder mee voor propere lucht en geniet jij nog meer van je fietstochtje.

Je 10.000 stappen kunnen sporen van Infrabel bevatten

Net zoals voor wandelaars creëren we ook voor vossen, dassen en knaagdieren veilige oversteekplaatsen! Zo helpen we als spoorwegbeheerder mee dieren beschermen en loop jij misschien eens een reetje tegen het lijf.

Je pride kan sporen van Infrabel bevatten

Ook buiten de Pride-maand moet je jezelf kunnen zijn. Daarom creëerden we een LGBTQ+-netwerk voor en door onze collega's. Zo bieden we als spoorwegbeheerder een inclusieve werkplek aan en stap jij bij ons zorgeloos de werkweek in.

Je vriendengroep kan sporen van Infrabel bevatten

Bij Infrabel werken maar liefst 10.000 werknemers vanuit 130 vestigingen. Dat maakt ons een van de grootste werkgevers in België. Zo creëren we als spoorwegbeheerder heel wat connecties en zie jij misschien straks je vriend(in) aan ons koffiemachine.

Je veilige rit kan sporen van Infrabel bevatten

Veiligheid is onze absolute prioriteit! Via onze innovatieve oplossingen monitoren we het spoornet in real time, zodat jij veilig thuis of op je werk geraakt.