Overslaan en naar de inhoud gaan

Infrabel @ Ketnet Zomertour!

Ook deze zomer staat onze Infrabelstand weer op de Ketnet Zomertour! Kom langs met je kinderen en laat ze gratis deelnemen aan verschillende activiteiten om spelenderwijs bij te leren over de spoorwegwereld en onze spoorberoepen.

De Ketnet Zomertour strijkt dit jaar neer in Sint-Niklaas, Wenduine, Diest en Roeselare. Tijdens dit gratis event kunnen kinderen op het bruisende festivaldorp zingen en dansen met hun favorieten artiesten. Dat wordt ook dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest!

En ook wij zijn van de partij! 

Een (speel) graafmachine hanteren, al fietsend de verkeersregels rond overwegen leren, coole gadget winnen… Je kan het allemaal beleven op onze Infrabelstand tijdens de Ketnet Zomertour! De kinderen kunnen hier verschillende activiteiten doen die hen spelenderwijs laten kennismaken met de spoorwegwereld, onze beroepen en de veiligheid rond de overwegen. Een leuke én leerrijke beleving!

Data en locaties

Kom zeker eens langs op de Ketnet Zomertour met je kids en breng ons een bezoekje!

  • Zondag 2 juli 2023 - Grote Markt in Sint-Niklaas
  • Zondag 16 juli 2023 – De Rotonde in Wenduine
  • Zondag 6 augustus 2023 – Grote Markt in Diest
  • Dinsdag 15 augustus 2023 – Grote markt in Roeselare

Meer praktische info vind je op de website van Ketnet: https://ouders.ketnet.be/evenementen/ketnet-zomertour-2023

Wil je spelenderwijs nog meer ontdekken van de spoorwegwereld?

Dan is ons spel van de 7 families ideaal voor jou en je kinderen! Ontdek het gratis kaartspel en speel het samen met je kinderen in de lessen of gewoon thuis! Tijdens het spel ontdek je de jobs van Infrabel verdeeld in 7 grote families. Het doel? Verzamel zoveel mogelijk gezinnen! De kinderen ondervinden tijdens het spel hoe ze zich in bepaalde situaties op en rond de sporen moeten gedragen en welke veiligheidsregels ze moeten naleven.

Bestel het spel hier!